Antalya'da Yüksek Nem Bunalttı

İbrahim LALELİ/ ANTALYA, () - HAVA sıcaklığının 33 derece olduğu Antalya'da, nem oranının yüzde 80'lere ulaşması hem tatilcileri, hem de kentte yaşayanları bunalttı. Antalya'nın sıcak ve aşırı nemli havasında herkes serinlemenin...

Antalya'da Yüksek Nem Bunalttı

İbrahim LALELİ/ ANTALYA, () - HAVA sıcaklığının 33 derece olduğu Antalya'da, nem oranının yüzde 80'lere ulaşması hem tatilcileri, hem de kentte yaşayanları bunalttı.
Antalya'nın sıcak ve aşırı nemli havasında herkes serinlemenin alternatif yollarını aradı. Tatilciler havuzları ya da sahili tercih ederken, Antalyalılar ise özellikle öğle saatlerinde evlerinden ya da iş yerlerinden dışarı çıkmayarak klima karşısında oturuyor. Gündelik mutfak alışverişini yapmak için bile sokağa çıkmak istemeyen kent sakinlerinin bir kısmı havanın kararmasını beklerken, bir kısmı da günü klimalı alışveriş merkezlerinde geçiriyor.
Turistler ise sıcaktan oldukça memnun. Sabah erken saatlerden itibaren günün her anını değerlendirmek isteyen tatilciler, su parklarını ve plajları tıklım tıklım dolduruyor. Öğle saatinde bile havuzdan dışarıya adım atmayan turistler, güneşin kavurucu ışınlarına karşı güneş kremleri ya da şemsiyeleri kullanıyor.

FOTOĞRAFLI

 

Anahtar Kelimeler:
AntalyaYüksek Nem80
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.