Başbakan'dan Eyüp Belediyesi'ne Ödül

Bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek AK Parti Yerel Yönetimler Sempozyumu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Başbakan'dan Eyüp Belediyesi'ne Ödül
Sempozyumda Yerel Yönetimler ‘Gençlik ve Belediye’ yarışmasında Simurg projesi ile jüri özel ödülü alan Eyüp Belediyesi'nin ödülünü Başkan Aydın Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun elinden aldı.

Göreve geldiği günden bu yana özellikle kadınlara, gençlere ve çocuklara yönelik proje ve faaliyetleri ile dikkat çeken Başkan Aydın bu hizmetleri ödülleri toplamaya devam ediyor. YHT ile Konya Vuslat Yolculuğu, Kültür-Sanat kursları, Zalpaşa Camii restorasyon projesinin ardından Eyüp Belediyesi Simurg Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezleri de ödüle layık görüldü. Başkan Remzi Aydın, jüri özel ödülünü Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun elinden aldı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen AK Parti Yerel Yönetimler Sempozyumu’na katıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı sempozyum, Ankara Ticaret Odası-Congresium’da gerçekleştirildi. Gençlik ve Belediye” konulu Yerel Yönetimler Sempozyumu iki gün boyunca sürecek.

SİMURG'A JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ


Sempozyumda Yerel Yönetimler ‘Gençlik ve Belediye’ Yarışmasında dereceye giren belediyelere Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından ödülleri de takdim edildi.
Eyüp Belediyesi, Simurg 5 - 25 yaş Yaygın Eğitim Projesi ile katıldığı yarışmadan jüri özel ödülüne layık görüldü. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, yapılan törende ödülü Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun elinden aldı.

BAŞKAN AYDIN ÇOK ANLAMLI BİR ÖDÜL

Ödül töreni sonrasında bir açıklama yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüplü çocuklar ve gençler için uzun süren bir araştırma ve ön çalışma sonrasında geçtiğimiz yıl hayata geçirilen projenin böyle bir ödül ile karşılık bulmasının önemine dikkat çekti.

Başkan Aydın, "AK Parti belediyemiz gençlere çok büyük önem veriyor. Genel merkezimiz de bu konuda çok hassas. Özellikle önümüzdeki dönemde gençlik ve eğitim konuları öne çıkacak. Yeni bir vizyon, yenilenen bir vizyon. Biz de belediye olarak 2 yıldır bu konuda özel çalışma yaptık, ciddi emekler verdik.

Bilgi evleri ve gençlik merkezlerimizi sıfırdan yeni bir müfredatla oluşturduk. Mimari konseptinden, eğitimcilerin eğitilmesine, eğitim materyallerinin hazırlanmasından performans ölçümlerine kadar komple bir sistem oluşturduk. Son derece Türkiye'ye örnek olacak yaygın bir eğitim modeli oluşturduk.

Çok şükür emeklerimiz de karşılığını buldu. Jüri özel ödülü ile ödüllendirildik. İnşallah Eyüp Belediyesi'nin Simurg projesi başka belediyelere örnek olacak hem de çok güzel neticeler verecek, örnek nesillerimizin yetişmesi anlamında ciddi katkılar sağlayacak diye düşünüyorum. Bu ödülü bu anlamda değerlendirdiğimizde çok anlamlı. Ben emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda ayrıca ‘Gençlik ve Belediye’ temalı yarışmada dereceye giren belediyelerin projelerinden oluşan bir serginin açılışı gerçekleştirilecek. İkinci günde belediye başkanlarının ve uzman konukların konuşmacı olarak yer alacağı 3 ayrı oturum şeklinde paneller yapılacak.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.