Doktor Çiftten İlginç Davetiye

DENİZLİ'de evlilik hazırlığı yapan iki doktor, düğün davetiyelerini ilaç kutusu şeklinde hazırladı. Malatya'da doktorluk yapan Ceyhun Erdem ve Özge Erdoğmuş, Denizli'de hafta sonunda yapılacak düğünlerine,...

Doktor Çiftten İlginç Davetiye

DENİZLİ'de evlilik hazırlığı yapan iki doktor, düğün davetiyelerini ilaç kutusu şeklinde hazırladı. Malatya'da doktorluk yapan Ceyhun Erdem ve Özge Erdoğmuş, Denizli'de hafta sonunda yapılacak düğünlerine, 'Evleniyoruz Biz' verdikleri ilaç kutusu ve prospektüs şeklindeki davetiyeyle yakınlarını çağırdı.

Malatya'da İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde görev yapan Acil Tıp doktoru Özge Erdoğmuş (28) ile Genel Cerrahi Asistanı Ceyhun Erdem (28), 5 yıl süren arkadaşlıkları sonunda evlenmeye karar verdi. Denizlili gelin Özge Erdoğmuş ve Osmaniyeli damat Ceyhun Erdem, düğünlerini farklı kılmak için ilginç bir davetiye hazırladı. Acil Tıp doktoru Özge Erdoğmuş, müstakbel eşinin de yardımıyla mesleklerine uygun olarak ilaç kutusu şeklinde davetiye hazırladı. İki doktorun 'Evleniyoruz Biz' ismini verdikleri ilaç kutusu şeklindeki davetiye, içindeki prospektüsüyle birlikte 500 davetliye gönderildi.

'MUTLULUK TEDAVİSİNDE 3 DRAJE'

İlaç kutusu şeklindeki davetiyenin kutusunda 'Mutluluk tedavisinde 3 draje' ifadesi kullanılırken, düğün tarihi, salon yeri ve davetlinin isim bilgileri de yer aldı. İlginç davetiyenin prospektüsünde ise, 'Bileşimi: sevgi, saygı, yardımcı maddeler, endikasyonları: huzur ve mutluluk verici olarak kullanılır, aşk sahiplerinin ömürlerince birbirinin ömürlerinde kalmalarında yardımcı olunur, kullanım şekli: her gün bir draje, yan etkileri: aşırı mutluluk ve bağımlılık yapar, kontendikasyonları: sevgi ve aşka inanmayanlar kullanmamalıdır' cümlelerine yer verildi.

AMBULANSTA FOTOĞRAF ÇEKİLDİLER

Cumartesi günü Denizli'de Şırıltı Düğün Salonu'nda, 10 Ekim'de de Osmaniye'de yapılacak düğünlerle dünyaevine girecek çift, albüm çekimlerini de meslekleriyle ilgili yerlerde yaptı. Denizli'de özel bir sağlık merkezine giden çift, gelin ve damatlıkla ambulansta, steteskopla albüm fotoğraflarını çektirdi. Beş yıllık arkadaşlıklarının bir ömür beraberliğe dönüşeceğini söyleyen Özge Erdoğmuş, "Evlenmeye karar verince, ilginç bir davetiye hazırlamak istedim. Mesleğimizle ilgili olsun istedim. Ceyhun ve arkadaşlarımın da desteğiyle ilaç kutusu şeklinde bir davetiye hazırladık. Davetiyeyi alanlar çok şaşırıyor ve beğeniyor. Umarım bir ömür boyu mutlu oluruz" dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.