Fikirtepe'deki Ev İçin Anlaşma Sağlandı

Fikirtepe'de kentsel donuşum projesi kapsamında 4 yıldır inşaat şirketi ile anlaşma imzalamayan Alaaddin Demirel ikna oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın biraraya getirdiği VARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer...

Fikirtepe'deki Ev İçin Anlaşma Sağlandı

 İSTANBUL Fikirtepe'de kentsel donuşum projesi kapsamında 4 yıldır inşaat şirketi ile anlaşma imzalamayan Alaaddin Demirel ikna oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın biraraya getirdiği VARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata ve hak sahibi Alaaddin Demirel, sözleşmeye imza attı.  

Fikirtepe'de 4 yıldır devam eden kentsel dönüşüm projelerinde anlaşma yapamayan ev sahipleri ve inşaat şirketlerine tebligat gönderen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı acele kamulaştırma kararı aldığını açıkladı. Bakanlığın süreci hızlandırmak için attığı adım sonrası bir araya gelen Fikirtepe'de kentsel dönüşümün simgesi olan evin sahibi Alaaddin Demirel ile inşaat firması önceki gün bir araya gelerek anlaşma imzaladı.

GÖRÜŞME SABAH BAŞLADI 22.00'DE BİTTİ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Alaadin Demirel ile kendilerini bir araya getirdiğini ve anlaşmadan memnuniyet duyduklarını belirten VARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, "Dün (4 Ağustos Pazartesi) Alaaddin Bey ile sabah saatlerinde buluştuk ve görüşmemiz akşam saat 10’a kadar sürdü. Sonunda aynı ada üzerindeki 584 hak sahibi ile aynı şartlarda yüzde 50-50 hak oranı ile anlaşma yaptık. Alaaddin bey ortalama 90 metrekareden 5 daire sahibi olacak. Yıkımı birkaç gün içinde yaparız." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.