Genç kız Taksim Metrosu'nda kayboldu!

Moldovalı Ana Gore (21), tatil için geldiği İstanbul’da metronun içinde kayboldu. 1 haftadır bulunamayan Ana’nın Türk vatandaşlığına geçen ve 15 yıldır İstanbul’da yaşayan annesi Liuba Gore, “Kızımın kaçırıldığını düşünüyorum” dedi.

Genç kız Taksim Metrosu'nda kayboldu!
 MOLDOVALI Ana Gore (21), 15 gün önce İstanbul’daki annesi Liuba Gore’nin yanına tatile geldi.

İkili, 7 Aralık Pazar günü gezmeye çıktı. Taksim Metrosu’nda anne Gore bir turistin Akbildolumuna yardım etmek isterken Ana bir anda ortadan kayboldu.

Kızını göremeyen anne önce metro içerisinde aradı. Bulamayınca güvenlik görevlilerinden yardım istedi. İstasyonda adı anons edilen genç kız ortaya çıkmayınca Feriköy’deki evine dönen anne, Ana dönmeyince yardım istemek için polise başvurdu. Kayıp başvurusunda bulunan Liuba Gore, kızının cep telefonu ve pasaportunun evde olduğunu belirterek Ana’nın kaçırıldığını öne sürdü.

‘KIZIM KAÇIRILDI’

Anne Gore, “15 yıldır Türkiye’de yaşıyorum. Kızım tatile geldi ama kayboldu. Geceleri Taksim ve civarındaki eğlence merkezlerinde kızımı arıyorum. İstanbul’u bilmiyor. Kaçırıldığını ve bir yerlerde zorla tutulduğunu düşünüyorum. Metronun kamera görüntüleri henüz polise ulaşmadı. Lütfen kızımı bulsunlar” diye konuştu. Polis, genç kızın annesinin çantasında unuttuğu cep teflonunu incelemeye aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.