Göçükte Kalan Arkadaşının Elini Bırakmadı

SULTANGAZİ’de İSKİ’nin kanal çalışması sırasında göçük meydana geldi. Bu sırada 3 metre derinlikte çalışan Hasan Çetinkaya toprak altına kaldı. İtfaiye ve mesai arkadaşlarının yaklaşık 2 saat...

Göçükte Kalan Arkadaşının Elini Bırakmadı

Süleyman KAYA/İSTANBUL,() SULTANGAZİ’de İSKİ’nin kanal çalışması sırasında göçük meydana geldi. Bu sırada 3 metre derinlikte çalışan Hasan Çetinkaya toprak altına kaldı. İtfaiye ve mesai arkadaşlarının yaklaşık 2 saat süren çalışma sonucu Hasan Çetinkaya kurtarıldı. Mesai arkadaşlarından biri Hasan Çetinkaya’nın elini bir an olsun bırakmadı.
Olay saat 11.00 sıralarında Zübeyde Hanım Mahallesi 1299 sokak üzerinde meydana geldi. İSKİ’nin kanal çalışması sırasında göçük meydana geldi. 3 metre derinlikte çalışan Hasan Çetinkaya toprak altına kaldı. Mesai arkadaşları Hasan Çetinkaya’yı çıkaramayınca durumu itfaiyeye bildirdi. Gelen itfaiye ekipleri beline kadar toprak altına kalan Hasan Çetinkaya’yı yaklaşık 2 saat süren çalışma sonucu çıkardı. Kurtarma çalışmalarına Hasan Çetinkaya’nın mesai arkadaşları da destek verdi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Hasan Çetinkaya, ambulansla kaldırıldığı Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hasan Çetinkaya sedye ile taşındığı sırada mesai arkadaşlarından biri hiç elini bırakmadı. Hasan Çetinkaya’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. 

(FOTOĞRAFLI)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.