Görme Engelli Yazardan Başbakan Erdoğan'a Destek

KÜTAHYA'nın Simav ilçesinde yaşayan 38 yaşındaki SSK emeklisi görme engelli yazar Güngör Avcıoğlu, 820 TL'lik emekli maaşının 270 lirasını seçim çalışmalarında kullanmak üzere Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Recep Tayyip...

Görme Engelli Yazardan Başbakan Erdoğan'a Destek
KÜTAHYA'nın Simav ilçesinde yaşayan 38 yaşındaki SSK emeklisi görme engelli yazar Güngör Avcıoğlu, 820 TL'lik emekli maaşının 270 lirasını seçim çalışmalarında kullanmak üzere Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hesabına yatırdı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile rahatça görüşmesiyle tanınan Güngör Avcıoğlu, bugün PTT Bank'tan çektiği 820 TL'lık emekli maaşının yaklaşık üçte birisi olan 270 TL'yi Ziraat Bankası Simav Şubesi'ne giderek Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın adına açılan hesap numarasına yatırıp, destekte bulundu. Avcıoğlu, "Emekli maaşımın üçte birisi Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'a anamın ak sütü gibi helal olsun" dedi.
Türkiye'nin 12'nci Cumhurbaşkanı olarak Başbakan Erdoğan'ı görmek istediğini ifade eden Avcıoğlu, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Türkiye'ye çağ atlatacaktır. Buna inandığım için seçim çalışmalarına destek amacıyla emekli maaşımın üçte birini Ziraat Bankası'ndaki ilgili hesabına yatırdım. Allah hayırlı günlerde kullanmak nasip etsin" diye konuştu.
Türkiye'de ilk kez vatandaşların oylarıyla 10 Ağustos'da gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçiminde diğer adaylara da başarılar dileyen Avcıoğlu, "Benim gönlüm köşkte Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek istiyor. Son bir yılda kendisiyle 19 kez görüşmem oldu. Sağ olsun. Beni hiç kırmıyor. Randevularıma hep olumlu yanıtlar veriyor. Ben görmesem de kendisini gönülden seviyor ve sayıyorum. Görüşmelerimizde bu güne kadar kendimle ilgili hiçbir talebim olmadı. Hepsi Simav ile ilgili oldu. Allah izin verirse bundan sonra kendisiyle artık köşkte görüşürüz" diye konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.