Hdp'den Filistinlilere Destek Yürüyüşü

HDP Kadıköy İlçe Örgütü, İsrail'in Gazze'ye başlattığı operasyona tepki göstermek için Kadıköy'de yürüyüş düzenledi. Dün akşam saatlerinde Altıyol Meydanı'nda toplanan yaklaşık 300 kişilik...

Hdp'den Filistinlilere Destek Yürüyüşü
HDP Kadıköy İlçe Örgütü, İsrail'in Gazze'ye başlattığı operasyona tepki göstermek için Kadıköy'de yürüyüş düzenledi. Dün akşam saatlerinde Altıyol Meydanı'nda toplanan yaklaşık 300 kişilik grup, sloganlar atarak Bahariye Caddesi'nde yürüyüşe geçti. Grup, Bahariye Caddesi üzerinden Kadıköy İskele Meydanı'na ulaştı. Meydanda toplanan HDP'li grup burada da Filistinlilere destek sloganları atarak eylemine devam etti. Yapılan basın açıklamasında, hem İsrail'in Gazze operasyonu hem de Kuzey Irak'taki bazı Kürt bölgelerine IŞİD'in yaptığı saldırılara tepki gösterildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.