Hintli Milyarder Milyonluk Yatıyla Bodrum'a Uğradı

AKDENİZ'de 3 haftalık tatil turuna çıkan dünyanın en zengin 5'inci kişisi Hintli milyarder Lakshmi Mittal, eşi ve çocuklarıyla sabah saatlerinde Mikanos'tan Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne geldi. Mittal'ın, 200 milyon dolarlık 'Amevi' adlı...

Hintli Milyarder Milyonluk Yatıyla Bodrum'a Uğradı
AKDENİZ'de 3 haftalık tatil turuna çıkan dünyanın en zengin 5'inci kişisi Hintli milyarder Lakshmi Mittal, eşi ve çocuklarıyla sabah saatlerinde Mikanos'tan Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne geldi. Mittal'ın, 200 milyon dolarlık 'Amevi' adlı yatında çocuklarıyla oynayıp kitap okuduğu ve sıklıkla cep telefonuyla konuştuğu görüldü.

Yeğeni Vartika Mittal ile Utsav Goenka'yı evlendirdiği düğünle adından söz ettiren 28 milyar dolarlık servetin sahibi, Hintli milyarder Lakshmi Mittal, ailesi ile birlikte Muğla'nın Bodrum İlçesi'nden mavi yolculuğa çıktı. Amevi adlı 80 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki İngiliz bayraklı yatıyla bugün sabah saatlerinde Yunanistan'ın milyarderler adası olarak bilinen Mikanos'tan Bodrum'a gelen Mittal'ın yanında eşi Usha Mittal, çocukları Shahid Kapoor Mittal, Steel Mittal ve şirketinde yöneticisi oğlu Aditya Mittal ile birkaç yakınının bulunduğu öğrenildi.

GÖKOVA VE FETHİYE'YE DE UĞRAYACAK
Yalıkavak Sahili'nden plaja çıkıp yürüyüş yapan 64 yaşındaki Mittal, bir süre sonra yata dönerek kahvaltı yaptı. Hintli milyarder Lakshmi Mittal, yatta küçük çocuklarını kucağına alarak şakalaştı, oynadı. Yatın arkasında bol bol kitap okuyan Mittal'ın sıklıkla cep telefonuyla konuştuğu görüldü. Eşi Usha Mittal ile manzara seyreden Lakshmi Mittal, aile yakınlarıyla da sohbet etti. Mittal ve ailesinin bulunduğu yat, öğle saatlerinde Demir alarak Yunanistan'ın Rodos adasına doğru hareket etti. 3 haftalık Akdeniz tatili boyunca Mittal ailesinin, Gökova ve Fethiye körfezinde de mavi yolculuğa çıkacağı öğrenildi.


 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.