İhsanoğlu'na Adaylık Tepkisi

CUMHURBAŞKANI  Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na, Mısır Çarşısı ziyareti sırasında, başörtülü yaşlı bir kadın tepki göstedi. Kendisini Cumhuriyet vatandaşı olarak tanıtan...

İhsanoğlu'na Adaylık Tepkisi

 

CUMHURBAŞKANI  Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na, Mısır Çarşısı ziyareti sırasında, başörtülü yaşlı bir kadın tepki göstedi. Kendisini Cumhuriyet vatandaşı olarak tanıtan kadın,  "Cumhuriyet vatandaşı olarak yakamızdan düşün" diye bağırdı.

İhsanoğlu'nun "Demokrasi var" demesi üzerine aynı kadın tepkisini," Demokrasi varsa, çalışıp da var. Alın teri akıtarak var. Öyle zembille inip de yok" diye sürdürdü. İhsanoğlu bu tepkiye, " Benim böyle geldiğimi nerden biliyorsunuz" sorusuyla karşılık verdi. Yaşlı kadın da bu soru üzerine  " Siz niye başkasının oyuncağı oluyorsunuz?" dedi.  İhsanoğlu daha sonra  "Neyin oyuncağı ? Meclisteki partiler oyuncak mı ?" diye sordu. İhsanoğlu'na eşlik eden MHP'lilerden bazıları kadını uzaklaştırmak istedi. İhsanoğlu araya girerek buna izin vermedi. Tepkisini sürdüren kadın, " Niye biz vatandaş olarak Cumhurbaşkanlığına adaylığımızı koyamıyoruz da siz koyuyorsunuz ?" dedi.
İhsanoğlu " Koyunuz efendim, 3 aday var oyunuzu verin efendim " karşılığını verdi. Tepkisini, " Ben hakkımı helal etmiyorum. Ödediğim vergileri helal etmiyorum" diye sürdüren kadın İhsanoğlu'nun yanından uzaklaştı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.