İstanbul Bayrampaşa metrosunda patlama

Bayrampaşa Metro İstasyonu yakınındaki üst geçitte patlama meydana geldi.

İstanbul Bayrampaşa metrosunda patlama
 Patlamanın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Patlamanın olduğu bölgede polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Bölgeden araç ve yaya geçişine izin verilmedi. Patlama dolayısıyla bir metro aracının camının kırıldığı ve bu nedenle yolcuların tahliye edildiği öğrenildi.

METRO SEFERLERİ TEK HAT ÜZERİNDEN YAPILIYOR 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden alınan bilgiye göre, patlama sonrası Yenikapı-Atatürk Havalimanı metro seferleri tek hat üzerinden gecikmeli olarak yapıldığı öğrenildi. 



İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayrampaşa'daki patlamaya ilişkin, "Kadife Kavşağı'nda bir patlama meydana geldi. Bir vatandaşımız hafif yaralandı. Patlamanın neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Bu konuda bütün ihtimalleri değerlendiriyoruz" açıklamasında bulundu.



YARALININ DURUMU İYİ
Patlama yaralanan ve Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 36 yaşındaki Adnan Yalçın'ın durumunun iyi olduğu bildirildi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.