Karayollarında yol durumu (19 Şubat 2015)

Yozgat-Kırşehir, Divriği-Arapgir, Ulaş-Kangal, Ulaş-Gürün ve Gürün-Kangal, Kepsut-Dursunbey yolları kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.

Karayollarında yol durumu (19 Şubat 2015)
 Karayollarının bazı kesimlerinde kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamazken, yol yapım ve onarım çalışmaları süren kesimlerde ise kontrollü gerçekleştiriliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Yozgat-Kırşehir, Divriği-Arapgir, Ulaş-Kangal, Ulaş-Gürün ve Gürün-Kangal, Kepsut-Dursunbey yolları kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı bulunuyor.

Balıkesir-Dursunbey yolunun 41-43. kilometrelerinde (Dada Mahallesi mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 21 Şubat'a kadar 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 24. kilometresinde (Çıralı Kavşağı) heyelan ve çökmeler nedeniyle ulaşım bu kesimde servis yolundan sağlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.