MARE BLU CAFE’DEN KADIN GİRİŞİMCİLERE TAM DESTEK

Geçtiğimiz günlerde düzenlemiş olduğu organizasyonla kadın girişimcilere ev sahipliği yapan Mare Blu Cafe & Restoran, sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle adından sıkça söz ettiriyor.

MARE BLU CAFE’DEN KADIN GİRİŞİMCİLERE TAM DESTEK

İşletmeci Alparslan Selçuk; sosyal sorumluluk projelerine önem veriyoruz. Girişimci kadınlarımızın oluşturdukları sosyal platform için mekânımızın kapılarını sonuna kadar ücretsiz olarak açtık.

Ev kadınları ve girişimci iş kadınlarının ürettikleri ürünleri burada sergileme imkânı buldu. Platformun düzenlediği organizasyon da kendi markalarını duyurma çabasında olan girişimci kadınlarımıza sağlamış olduğumuz destek bizi ziyadesiyle mutlu etti.

Bu ve buna benzer sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek olacağız. Ülke ekonomisi ve kadın istihdamı için bu tür projelerde her zaman elimizi taşın altına koymaya hazır. Kadın girişimcilere destek arttıkça Türkiye’nin daha da ileriye gideceğine inanıyorum dedi.

Mare Blu Cafe & Restoran (0212) 863 10 01

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.