Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ödülü AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun elinden aldı.

AK Parti tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen Yerel Yönetimler Sempozyumu, Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da yapıldı. "Gençlik ve Belediye" konulu sempozyum kapsamında belediyeler arasında yapılan "gençlik" temalı yarışmada dereceye giren projeler açıklandı.



DAVUTOĞLU PROJELER UMUT VERİCİ

Milletvekili, akademisyen ve yerel yönetim uzmanlarından oluşan 17 kişilik jüri heyetinin, yaklaşık 1,5 aydır belediyelerden gelen projeleri titizlikle incelediğini ve ödül alan eserleri belirlediğini söyleyen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, yarışmaya sunulan projelerin şehircilik adına umut verici olduğunu ifade etti.

JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ ESENLER'İN

Esenler Belediyesi tarafından bilgiyle donanan ve hikmetin arayışında bir gençlik hedefiyle başlatılan Mihmandar projesi, yarışmada "Jüri Özel Ödülü"ne layık görüldü. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ödülü AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun elinden aldı.

Esenler Belediyesi, sempozyum kapsamında açılan Gençlik ve Belediye Fuarı'nda stant da açtı. Stantta, "Hedefe Yürüyen Genç" sloganıyla hayata geçirilen Mihmardar projesi hakkında ziyaretçilere bilgi veriliyor.