Öğretmenlerden Siyah Çelenkli Protesto

Ömer PINAR/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA'da, Türk Eğitim-Sen üyeleri, okul müdürlerinin görevden alınmasını protesto etti. Türk Eğitim- Sen üyeleri öğle saatlerinde ellerinde siyah çelenkle İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplandı....

Öğretmenlerden Siyah Çelenkli Protesto

Ömer PINAR/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA'da, Türk Eğitim-Sen üyeleri, okul müdürlerinin görevden alınmasını protesto etti.
Türk Eğitim- Sen üyeleri öğle saatlerinde ellerinde siyah çelenkle İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplandı. Siyah çelengi müdürlüğün giriş kapısı önüne bırakan gruba konuşan Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Hikmet Karakuş, "Bugün paralel yapıyı tasfiye etmek için Türkiye genelinde 76 bin civarında okul yöneticisi görevlerinden keyfi olarak alındı. Atamalarla bakanlık, müdür kıyımı yapmıştır. Atamalar için hazırlanan listeler AKP teşkilatları ile yandaş sendikalar tarafından hazırlandığı dillendirilmektedir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.