Sahil Güvenlik'ten Turistik Tesis Ve Plajlarda Denetim

ÇANAKKALE Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ekipleri, yazın yoğunluğun yaşandığı turistik tesisler ve halk plajlarıyla buralarda sportif amaçlı faaliyet gösteren işletmeleri denetledi. Son yıllarda turizm konusunda hızlı bir gelişme gösteren...

Sahil Güvenlik'ten Turistik Tesis Ve Plajlarda Denetim
ÇANAKKALE Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ekipleri, yazın yoğunluğun yaşandığı turistik tesisler ve halk plajlarıyla buralarda sportif amaçlı faaliyet gösteren işletmeleri denetledi.
Son yıllarda turizm konusunda hızlı bir gelişme gösteren Çanakkale'de, yaz sezonu ile birlikte deniz turizmine bağlı faaliyetlerde de artış gözlendi. Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı ekipleri kentteki turistik tesisler, halk plajları ve su üstü spor faaliyeti hizmeti veren işletmelerde alınması gereken tedbirlere yönelik denetim yaptı. Tesislerde meydana gelebilecek olası kaza, boğulma gibi olaylara dikkat çeken yetkililer, önümüzdeki yaz sezonunda bu üzücü olayların önüne geçebilmek amacıyla can kayıplarının en aza indirilebilmesi için çalışmanın yapıldığını ifade etti.
Tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği Asos Kadırag Plajı, Küçükkuyu Halk Plajı, Bozcaada Ayazma Plajı, Gökçeada Aydıncık Koyu'nda yer alan rüzgar sörfü işletmelerinde eksikler tebliğ edildi. Sezon öncesi belirlenen eksiklikleri gidermeyen işletmelere yasal işlem uygulandı. İşletmecilerden eksiklerinin tamamlanmaları istenerek 2015 yazı için duyarlı olmaları istendi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.