Sandık Görevlileri 'Sandık Yemini 'etti

ÜSKÜDAR'DA bir okulda sandık başında görevli olan memurlar, görevlerine başlamadan önce 'sandık yemini' etti. Türkiye'nin 12.'inci Cumhurbaşkanını belirlemek için ilk kez yapılan 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde görev...

Sandık Görevlileri 'Sandık Yemini 'etti
ÜSKÜDAR'DA bir okulda sandık başında görevli olan memurlar, görevlerine başlamadan önce 'sandık yemini' etti.

Türkiye'nin 12.'inci Cumhurbaşkanını belirlemek için ilk kez yapılan 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde görev alan sandık başkanları ve memurlar ile parti gözlemcileri, sabah erken saatlerde görev yapacakları okullara geldi. Üsküdar Burhaniye İlkokulu'ndaki görevliler, hazırlıklarını tamamladıktan sonra oy verme işlemleri başlamadan önce 'sandık yemini' etti. Sandık görevlileri, "Hiç bir tesir altında kalmaksızın, hiç kimseden korkmadan, seçim sonuçlarının tam ve doğru olarak belirtilmesi için, görevimi kanuna göre doğru olarak yapacağıma namusum, vicdanım ve bütün mukaddesatım üzerine ant içerim" diyerek yemin etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.