BİNGÖL'de şehit düşen komiser Hüseyin Hatipoğlu'nun annesi Adeviye ve babası İlyas Hatipoğlu, acı haberle gözyaşlarına boğuldu. 
Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in, dün akşam ekibiyle birlikte Kobani için düzenlenen eylemlerde zarar gören esnafın iş yerlerinde incelemelerde bulunması sırasında, yaklaşan bir araçtan uzun namlulu silahlarla üzerlerine ateş açılması sonucu şehit olan komiser Hüseyin Hatipoğlu'nun Amasya'daki baba ocağına ateş düştü. 

Amasya Hızırpaşa Mahallesi'nde oturan 3 çocuk babası İlyas ve anne Adeviye Hatipoğlu, gözyaşı dökerek sinir krizi geçirdi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de şehidin evinin etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı. Şehidin baba ocağı akrabaları ve komşularının ziyaretçi akınına uğradı. Amasyalılar, eve giderek aileye başsağlığı dileklerinde bulundu. İşçi emeklisi babası İlyas Hatipoğlu, taziyeleri kabul etti. Güçlükle ayakta durabilen babayı, yakınları güçlükle sakinleştirmeye çalıştı.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve meslektaşları da eve gelerek aileye başsağlığı dileklerinde bulundu. Bir çocuk babası Şehit Hatipoğlu'nun cenazesinin Bingöl'de yapılacak törenin ardından bugün öğleden sonra Amasya'ya getirileceği ve yarın düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği bildirildi.