Suyu Kesilince Evini Yaktı

Mersin'de bir kişi, borcundan dolayı suyu kesilince, kendisini de içeriye kilitleyerek evini ateşe verdi. Dumandan etkilenen şahıs, polisler tarafından evden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.Edinilen bilgiye göre, merkez Toroslar ilçesi Osmaniye...

Suyu Kesilince Evini Yaktı
Mersin'de bir kişi, borcundan dolayı suyu kesilince, kendisini de içeriye kilitleyerek evini ateşe verdi. Dumandan etkilenen şahıs, polisler tarafından evden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Toroslar ilçesi Osmaniye Mahallesi 81003 sokak 16 numaralı evde annesi ve dini nikahlı eşiyle birlikte yaşayan Refik Türkan, borcundan dolayı evinin suyu kesilince çılgına döndü. Fırıncı ustası Türkan, annesi ve eşini dışarıya çıkarıp kendini içeriye kilitledikten sonra evini ateşe verdi. Olay yerine gelen polis ekiplerince kapısı kırılarak girilen evde dumandan etkilenmiş halde yarı baygın halde bulunan Refik Türkan, hemen sokakta bekletilen ambulansa alındı. İlk müdahalesi ambulansta yapılan Türkan, daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Evdeki yangın ise, önce polis ekiplerinin ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangın nedeniyle evdeki eşyaların bir bölümünün zarar gördüğü bildirildi.

Türkan'ın dini nikahlı eşi Çilem Kaya, maddi sıkıntı nedeniyle su faturasını ödeyemediklerini, bunun üzerine sularının kesildiğini, kocasının bu duruma öfkelenerek evi yaktığını söyledi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anahtar Kelimeler:
suyu kesilince evini yaktı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.