Tek Yumurta İkizlerinin Evliliği

BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde, tekstil fabrikasında çalışan tek yumurta ikizi 32 yaşındaki Selda-Ceyda Güçlü kardeşler, yurt dışında organizatörlük yapan ve uzaktan akrabaları olan kendileri gibi tek yumurta ikizi 36 yaşındaki...

Tek Yumurta İkizlerinin Evliliği
BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde, tekstil fabrikasında çalışan tek yumurta ikizi 32 yaşındaki Selda-Ceyda Güçlü kardeşler, yurt dışında organizatörlük yapan ve uzaktan akrabaları olan kendileri gibi tek yumurta ikizi 36 yaşındaki Erdoğan – Şendoğan Özçelik kardeşler ile dünya evine girdiler. Düğün sonrası ikiz kardeşlerden gelinler birbirleriyle elti, damatlar ise bacanak oldular.

Tek yumurta ikizleri İnegöl’de gerçekleşen nikâh töreni ile dünya evine girdi. Avusturya'nın başkenti Viyana’da kendisi gibi makine mühendisi olan ikiz kardeşi Erdoğan Özçelik ile birlikte sportif müsabakaların organizasyonu ile uğraşan Şendoğan Özçelik, ortak tanıdıkları aracılığı ile uzaktan akrabaları olan ve İnegöl’de tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan tek yumurta ikizi kardeşlerden Ceyda Güçlü ile tanışarak evlenmeye karar verdi. Nişanlılık sürecinde çiftin kardeşleri Erdoğan Özçelik ve Selda Güçlü de bir birlerine aşık olup evlenmeye karar verince, tek yumurta ikizi kardeşlere İnegöl'de çifte düğün yapıldı. Çiftlerin nikahı, İnegöl Belediyesi Nikah Memuru Yunus Şentürk tarafından kıyıldı.

Tek yumurta ikizi olan kızkardeşi ile yine tek yumurta ikizi olan kardeşlerle evlenme kararına akraba ve arkadaşların duyduklarına şaşırdıklarını söyleyen Ceyda Güçlü, "İlginç bir evliliğimiz oldu. Artık kardeşimle elti oldum. Çok güzel bir olay" dedi.

Kızkardeşinin nişan yapmasından sonra tanıştığı Erdoğan Özçelik'e aşık olduğunu ikiz olmalarından dolayı evlenmeye önce sıcak bakmadığını söyleyen Selda Güçlü, "Şimdi düşünüyorum da iyi ki evlenmişim " dedi. 
İkiz kardeşi ile bacanak olduğunu dile getiren damatlardan Erdoğan Özçelik ise “Evlilik kararı aldığımızda nasıl olur diye düşündük. Normalde ikiz kardeşler evlilikten sonra hayatlarını farklı yöne gider ve ayrılırlar, hayatımın tüm anını beraber geçirdiğim ikiz kardeşimle aynı evden ikiz kardeşler ile evlendik çok mutluyuz" dedi.
Diğer damat ikiz kardeş Şendoğan Özçelik ise kardeşi ile ilkokulu bitirene katar tek tip kıyafet giydiğini belirtip, "Şimdi ise ikizim ile aynı evden tek yumurta ikizi kardeşlerle evleniyoruz. Böyle evlilik kolay kolay olmaz" diye konuştu.
Düğün sonrası Viyana'ya gidecek çiftlerin, yan yana iki dairede yaşacaklarını söylediler.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.