Yeni Istanbul'un merkezi Basaksehir'de golf,spa,acik/kapali yuzme havuzu, spinning ve tenis gibi uyelerine sinirsiz imkan sunan tesisi ile uyelerine ozel hazirladigi programlar uygulayan Tulipa Spa&Health Club hizmette citayi bir adim ileriye tasiyor.

Alışılmış fitness anlayışının dışında teknolojik altyapıya sahip makine parkuru ile üyelerinin tüm gelişimlerini kulüp dışında da takip ederek sürekli
yenilenen hizmet kalitesi ile kişiye özel spor imkanını bir üst seviyeye taşıyan sistemi, Tulipa Spa&Health Club’in ayricalikli hizmetlerinin basinda gelmekte.

Sertifikalı fitness eğitmenleri eşliğinde aerobic/yoga/step programlari, uyelerinin ilgi alanlarina gore her alanda karsilik bulabilecek nitelikte ve kalitede hizmet veriyor.

Türkiye'nin en donanımlı SPA ve kişisel bakım merkezine sahip Tulipa
güzellik ve sağlığınızı destekleyecek bir çok özel program ile uyelerine kendilerini her daim daha ozel hissettiriyor.

Tulipa Spa&Health Club’in yenilikleri takip eden anlayisi ile Stott Pilates Reformer ile zihin-bedenin uyumu kurularak daha uzun ve sağlıklı yaşamanın
sırrı öğreniliyor.

Tesislerin icerisinde bulunan yeme-icme alanlari ve cocuk kulupleri ile birlikte butunlesik bir hizmet sunan Tulipa’da, hersey uyelerinin rahatligi ve sagligi dusunulerek gerceklestirilmis.


TULIPA SPA & HEALTH CLUB