Video Çekip Hediye Kazandılar

Yeni video reklam sitesi Reklam Sokakta, ‘reklamı hayatın içine taşıyan organik platform.’ mottosuyla canlıya geçti ve kazananlara ilk ödüllerini gönderdi. Boyner’den hediye çekini alan Marmara Üniversitesi öğrencisi Zafer Demir olurken, Lezzetli Hediye’sini kazanan ise Prenses Sedef ve Gaziantep’ten Fatma Hanım ve İsmail Bey oldu.

Video Çekip Hediye Kazandılar
 Sezen Çelebi, Sinem Özgün ve Özlem Gürkan’ın hayata geçirdiği Reklam Sokakta, kısa zamanda 2500 üyeye ulaştı. 5 yıl içinde 1.000.000 aktif üyeye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Sezen, ‘’ Sponsor firmalar, üyeler için çeşitli görevler açıyorlar. Bu görevler, markanın sloganını tekrar etmek, sokak röportajı yapmak, sıkışık trafikte markanın jingleını çalmak, belirli bir soruya cevap vermek gibi kolay görevler olabileceği gibi cesaret isteyen görevler de olabiliyor. Bunun markalar için, kullanıcılarını reklamlarına dahil etmek, prodüksiyon maliyetlerini düşürmek, hedef kitleleri ile direkt bağ kurmak gibi avantajları oluyor. Üyeler ise, gün içinde zaten yaptıkları işleri yaparak hediyeler kazanıyorlar. Mesela, her gün köprüden geçiyorsa, bir gün de markanın jingleını çalarak geçiyor, böylece hediye kazanıyor. Sistemde kazanmak için yaratıcılık önemli, yaratıcı bir video profesyonel olmasa bile 1. olabilir. Ayrıca onaylanan tüm videolar puan kazanıyor. Reklam Sokakta’nın istediğimiz noktaya gelmesi için önümüzde çok yol var, 2017 yılında çalışmalarımızı hızlandıracağız.’’ Dedi.

Siz de katılıyor musunuz görevlere?
Sezen: Neredeyse hepsine katılıyorum. Gofret, çikolata yedim, çay kahve içtim, sokakta koştum, bağırdım, hepsini yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince  Özellikle benim videolarımı sonuncu seçiyoruz ki, üyeler kazansın. Yine de baya puanım birikti, bir ara muhasebeye gideyim.

Sistem hakkında Sinem’le de konuştuk;

Üyeleriniz genelde öğrenciler mi?
Sinem: Öğrenciler sosyal medyayı aktif olarak kullandığı için çoğunlukta, fakat gerek yurtiçinde gerek yurtdışında çalışan kesimden de katılım gösteren üyeler var. Mesela bir üyemiz Irak’ta şantiyede videolar çekip yolluyor.

Üyeler sürekli video çekiyor mu?
Sinem: Üyelerimizin bir bölümü tek video çekip bırakıyor fakat belli bir kesim her kampanyaya katılıyor; hatta bazı kampanyalara birden fazla video yüklüyorlar. Şanslarını arttırıyor.

Her videoyu kabul ediyor musunuz?
Sinem: Videoların çekim kalitesi ve kurallara uygunluğu çok önemli… Yayınlamadan gerekli kontrolleri yapıyoruz.

En ilginç video neydi?
Sinem: Yaz& Kazan kampanyası için kumsala Reklam Sokakta yazmıştı… Gayet güzeldi.

2017 yılında Üniversite seminerlerine öncelik vererek yola devam edecek olan Reklam Sokakta ekibinin ilk durağı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olacak. Bizlerde kendilerine başarılar diliyoruz.


www.reklamsokakta.com



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.