Video Para Kazanma Sitesi Reklam Sokakta

Kullanıcılarına video yükleyerek para kazanma imkanı sunan Reklam Sokakta uygulaması, yaklaşık 1 yıl boyunca kullanıcı yorumları ve marka taleplerini dikkate alarak titizlikle sürdürdüğü test aşamasının sonuna geldiğini, Mayıs ayında marketlerde yerini alacağını duyurdu.

Video Para Kazanma Sitesi Reklam Sokakta
 Puan sistemiyle çalışan Reklam Sokakta’nın sunduğu kazanç oranları, Youtube’dan bile yüksek görünüyor. Kazanılan puanlar, market alışverişinden giyime, restaurant hizmetler.com.tr harcamalarına kadar geniş bir yelpazede hediye çeki olarak kullanıcılarına gönderiliyor. Türkiye’nin en büyük hediye çeki kuruluşu ile anlaşan uygulama, en çok yüklenenler arasında yer alacağa benziyor.

Öğrenci kulüpleri ve üniversite temsilcileri ile iş birliği yapan Reklam Sokakta, temsilcilerine daha yüksek kazanç çarpanı sunuyor. Temsilci başvuruları için www.reklamsokakta.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.