YHT Seferleri Normale Döndü

KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'nde iki gün önce oluşan hortumun etkisiyle tersaneye ait 200 tonluk vincin devrilerek demiryolunu kapatması sonucu aksayan Yüksek Hızlı Tren (YHS) seferleri, bugün saat 06.30'dan itibaren normale döndü. Perşembe...

YHT Seferleri Normale Döndü
KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'nde iki gün önce oluşan hortumun etkisiyle tersaneye ait 200 tonluk vincin devrilerek demiryolunu kapatması sonucu aksayan Yüksek Hızlı Tren (YHS) seferleri, bugün saat 06.30'dan itibaren normale döndü.
Perşembe günü saat 17.00 sıralarında Körfez İlçesi çevresinde etkili olan hortum, buradaki bir tersaneye ait 200 tonluk vinci demiryolu hattının üzerine devirirken hemen yanındaki bir limanda da tonlarca ağırlıktaki konteynerler rayların üzerine savruldu. Enerji hatlarını da koparan vinç, ekiplerin 2 gün süren çalışmaları sonucu tamamen kaldırıldı. Kopan enerji hatları ile yine vincin düşmesiyle oluşan hasarlar bu sabaha kadar süren çalışmalarla giderildi. Yüksek hızlı Tren seferleri de bugün saat 06.30'dan itibaren normale döndü.

Vinç devrilmesi ve enerji olmaması nedeniyle TCDD, Perşembe akşamından itibaren Pendik ile Sakarya'nın Arifiye ilçesindeki gar arasına otobüs seferleri koymuş, Ankara'ya gitmek için Pendik'ten trene binecekleri Arifiye'ye, Ankara'dan gelip İstanbul yönüne gidecekleri de İzmit ve Pendik istasyonlarına otobüslerle taşımıştı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.