Zarfa Aziz Yıldırım'ın Fotoğrafını Koydu

DENİZLİ'nin Tavas İlçesi'nde, seçim sandığından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın fotoğrafı çıktı. 1087 nolu sandıktaki fotoğrafı kendisinin koyduğunu söyleyen 23 yaşındaki...

Zarfa Aziz Yıldırım'ın Fotoğrafını Koydu

DENİZLİ'nin Tavas İlçesi'nde, seçim sandığından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın fotoğrafı çıktı. 1087 nolu sandıktaki fotoğrafı kendisinin koyduğunu söyleyen 23 yaşındaki seçmen Onur Baybars, üç adaya da oy vermek istemediği ve fanatik Fenerbahçeli olduğu için Yıldırım'ın fotoğrafını zarfa koyduğunu söyledi.

Tavas Anadolu Lisesi'ndeki 1087 numaralı sandıkta oy verme işleminin ardından sayıma geçen sandık görevlileri, bir zarfın içinde Aziz Yıldırım'ın fotoğrafı ve Fenerbahçe Kulübü'nün ambleminin olduğu bir kağıt bulunduğunu belirledi. Oy pusulasında hiçbir adayın tercih edilmediği zarf, sandık kurulu tarafından geçersiz sayıldı. Seçim Kurulu görevlileri zarftan çıkan fotoğrafı cep telefonu ile görüntüledi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın fotoğrafını zarfa kendisinin koyduğunu söyleyen Tavaslı genç Onur Baybars, fanatik Fenerbahçeli olduğunu ve adaylardan üçünü de beğenmediği için zarfa Yıldırım'ın fotoğrafını koyduğunu belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.