1.5 milyon TL'lik miras bakın ne olacak

'Garip' lakaplı Mehmet Keleş'in yeğeni Hüseyin Yar, dayısının banka hesabında olan parayı bağışlayacaklarını belirterek, "Biz para peşinde değiliz. O, 1.5 milyonu da Mevlana'ya bağışlayacağız" dedi.

1.5 milyon TL'lik miras bakın ne olacak
 
Konya'da sokaklarda yaşayan, halk arasında 'Garip' veya 'Poşetli dede' olarak tanınan ve manevra yapan otobüsün altında kalarak yaşamını yitiren 75 yaşındaki Mehmet Keleş'in, cenazesi için Çorum'dan 85 yaşındaki kız kardeşi Zeynep Yar ile Keleş'in yeğenleri geldi. Yürümekte güçlük çektiği için kucakta taşınarak hastaneye alınan Zeynep Yar, kardeşinin cenazesini teşhis etti. Bu sırada teşhise katılan Keleş'in yeğenlerinden Sevim Arslan ve Hatice Erda fenalaşması üzerine Acil Serviste müdahale edildi. Zeynep Yar, teşhisinin ardından torununun kucağında hastaneden çıkartılıp otomobile alındı. Yapılan işlemlerin ardında da Keleş'in cenazesi yakınlarına teslim edildi. Keleş'in Çorum'un Çamlıpınar Köyü'nde defnedileceği belirtildi.

Zeynep Yar'ın, oğlu Hüseyin Yar, kaza yapan otobüs şoförünün serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Muavin otobüsün içinde bulunmaması gerektiğini belirten Yar, "Bu nasıl bir kaza. Otobüsün muavini yolu kontrol etmesi gerekirken otobüsün içindeymiş. Bu bir cinayettir. Gerekli yasal işlemleri başlatacağız ve sonuna kadar da dayımızın hakkını arayacağız" dedi. 

PARAYI MEVLANA'YA BAĞIŞLAYACAĞIZ 

Hüseyin Yar, dayısının banka hesabında olan parayı da bağışlayacaklarını belirterek, 'Biz para peşinde değiliz. O, 1.5 milyonu da Mevlana'ya bağışlayacağız. Diğer aile bireyleriyle de konuşup bağışlayacağız. Çünkü o parayı burada kazandı" dedi. 

Diğer yeğenleri Sevim Arslan ve Arslan'ın ablası Hatice Erda, 'Biz paranın peşinden gelmedik. Cesedi teşhis ettik" diyerek otobüs şoförüne tepki gösterdi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.