Ali Ağaoğlu İfade Verdi

Ali Ağaoğlu, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda komisyona yaklaşık bir saat süreyle tanık sıfatıyla ifade verdi.

Ali Ağaoğlu İfade Verdi
TBMM'de 4 eski bakanla ilgili yolsuzluk ve rüşvet iddialarını incelemek için kurulan soruşturma komisyonu, 17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet soruşturması kapsamında hakkında takipsizlik kararı verilen işadamı Ali Ağaoğlu'nu dinledi.TBMM'de 4 eski bakanla ilgili yolsuzluk ve rüşvet iddialarını incelemek için kurulan soruşturma komisyonu Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'ndaki çalışmalarına devam ediyor.

Komisyon bu sabah Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar ile TFF eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ı dinledi. 2 AK Parti 1 CHP milletvekilinden oluşan komisyon öğleden sonra ise, 17 Aralık soruşturmasındaki TOKİ dosyası kapsamında 60 kişiyle beraber hakkında takipsizlik kararı verilen işadamı Ali Ağaoğlu'nu tanık sıfatıyla dinledi.

BİR SAAT İFADE VERDİ
Komisyon üyelerinin daveti üzerine Ağaoğlu saat 14.30 sıralarında Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na avukatıyla birlikte geldi. Ağaoğlu, komisyona yaklaşık bir saat süreyle tanık sıfatıyla ifade verdi. İfadesinin ardından Ağaoğlu adliyeden ayrıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.