Ali Ağaoğlu'ndan Tepki Çeken Anma Yorumu

İstiklal'deki patlamanın ardından olay yerine kırmızı gül bırakan Ali Ağaoğlu, "Millet fakir karanfil bırakıyor ben gül bırakıyorum" dedi.

Ali Ağaoğlu'ndan Tepki Çeken Anma Yorumu
Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde meydana gelen terör saldırısının ardından Ali Ağaoğlu, eşi ve oğluyla birlikte İstiklal Caddesi üzerindeki olay yerine giderek, kırmızı gül bıraktı.

MİLLET FAKİR

Olayın ardından bugün konuya değinen Ağaoğlu, İstiklal Caddesi'ne gittiği günü anlatarak "Benim için güzel bir nostalji oldu, 15 yıldır gitmemiştim İstiklal Caddesi'ne.. Millet fakir karanfil bırakıyordu, ben gül bıraktım" diyerek espri yaptı.



ORTANCA HANIMLA TAKSİM'E GİTTİM

O gün ortanca hanımın doğum günü vardı, boğaza yemeğe götürecektim. Bir anda aklıma geldi, hanımı ve oğlumu aldım. 15 senedir İstiklal Caddesi'ne gitmemiştim, güzel bir nostalji oldu. Gittim, olay yerinin olduğu yere millet fakir karanfil bırakıyordu ben gül bıraktım.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.