Ankara' da 'Paralel Yapı Operasyonu' Başladı

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Yasa dışı dinlemelerle ilgili operasyon başlattı.Aralarında müdürlerin de olduğu 18 kişi hakkında yakalama kararı olduğu belirtildi.

Ankara' da 'Paralel Yapı Operasyonu' Başladı
Ankara Emniyet Müdürlüğünce yasa dışı dinlemelerle ilgili "paralel yapı" iddialarına yönelik başlatılan operasyon kapsamında, eski İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak ile Terörle Mücadele'den sorumlu eski Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Lokman Kırcılı'nın da gözaltı listesinde yer aldığı öğrenildi.

Emniyet, yasa dışı dinlemelerle ilgili operasyon başlattı. Operasyon kapsamında bazı adreslerde arama yapıldığı, aralarında müdürlerin de olduğu 18 kişi hakkında yakalama kararı olduğu belirtildi.

Eski İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak ile Terörle Mücadele'den sorumlu eski Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Lokman Kırcılı'nın da gözaltına alınacak şüpheliler listesinde yer aldığı öğrenildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.