Ankara’da İki PKK’lı Gözaltına Alındı

Ankara'da terör örgütü PKK'nın dağ kadrosuna eleman temin ettikleri belirlenen 2 şahıs gözaltına alındı.

Ankara’da İki PKK’lı Gözaltına Alındı
Kızlarının terör örgütü tarafından kaçırıldığını bildiren bir ailenin ihbarı üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabaha karşı Sincan'da iki ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda terör örgütü PKK üyeleri M.Y. ve M.B. gözaltına alındı. Ailesi tarafından kayıp ihbarı yapılan üniversite öğrencisi kız ise bulunamadı.

Gözaltına alınan 2 şüphelinin PKK'ya eleman temini için Şırnak'tan Ankara'ya geldikleri, daha sonra kendilerinin de operasyonların sürdüğü bölgeye dönmeyi amaçladıkları öğrenildi.

Kız öğrencinin bulunulabilmesi için olayla ilgili soruşturma başlatıldığı, gözaltına alınan kişilerle irtibatlı şüphelilerin yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.