Asker ve Polise PKK'dan roketatarlı saldırı

Diyarbakır'ın Kocaköy İlçesi'nde bir grup PKK'lı İlçe Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.

Asker ve Polise PKK'dan roketatarlı saldırı
 
Diyarbakır'ın Kocaköy İlçesi'nde akşam saatlerinde bir grup PKK'lı ilçe merkezinde bulunan İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ve yanlarında bulunan polis ve asker lojmanlarına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle bir süre çatışma yaşandı. Yoğun ateş altında kalan PKK'lıların karanlıktan yararlanarak kaçtığı belirtildi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi. Saldırının ardından ilçede geniş güvenlik önlemleri alındı. Kaçan PKK'lıların yakalanması için başlatılan operasyonların sürdüğü belirtildi. 
 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.