Bahçeli, Kalp Ameliyatı Oldu

Kocaeli’nde özel bir hastanede kalp ameliyatı olan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bahçeli, Kalp Ameliyatı Oldu
MHP lideri Devlet Bahçeli, 2004 yılında da Atatürk Araştırma ve Eğitim Hastanesi’nde kalp ameliyatı olmuş, tıkalı 4 damarına müdahalede bulunulmuştu.

KALP KAPAKÇIĞINA MÜDAHALE

Kocaeli Çayırova’daki Anadolu Sağlık Merkezi’nde Prof. Dr. Sertaç Çiçek başkanlığındaki bir heyet tarafından gerçekleştirilen ameliyatta Devlet Bahçeli’nin kalp kapakçığına müdahale edildiği öğrenildi.

GENEL BAŞKANIMIZIN SAĞLIK DURUMU İYİ OLUP, İSTİRAHAT HALİNDEDİR


Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Semih Yalçın açıklamasında, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, rutin sağlık kontrolleri çerçevesinde özel bir klinikte kontrol anjiyosu yaptırmıştır. Daha önceden planlanan bu tedavi süreci başarıyla tamamlanmıştır. Sayın Genel Başkanımızın sağlık durumu iyi olup, istirahat halindedir” ifadelerini kullandı.

MHP İL BAŞKANI ÜNLÜ GENEL BAŞKANIMIZ YARIN TABURCU OLACAK


MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Devlet Bahçeli’nin ameliyatı ile ilgili açıklama yaptı. Ünlü, Bahçeli’nin yarın taburcu olacağını söyleyerek; ” Türk dünyasının lideri sayın genel başkanımız, önceden planlanmış kontrol gereği, sabah kontrollü anjiyo olmuştur.

Sağlık durumu gayet yerindedir. Şu an istirahat etmektedir. Tüm ülkücü camianın gönlü rahat olsun, sıkıntıya mahal yoktur. Muhtemelen sabah 10.30 gibi sayın genel başkanımız taburcu olup Ankara’ya hareket edecektir. Planlanmış bir kontroldür. Dediğim gibi, bilinci açık, dinlenmektedir” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
OlduBahçeliKalpAmeliyatı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.