Bayram İçin Güvenlik Önlemleri Artırıldı

Ramazan Bayramı tatili süresince İstanbul'da güvenlik önlemleri artırılırken, kente giriş ve çıkışlardaki kontroller de yoğunlaştırıldı.

Bayram İçin Güvenlik Önlemleri Artırıldı
Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, İstanbul'un giriş noktalarında şüpheli gördükleri kişi ve araçlarda kontrolleri artırdı.

Denetimlerin 12 saat esasına göre yapıldığı noktalarda vatandaşlardan da olumlu geri dönüşler alınıyor.

Uygulama noktasında durdurulan Kerim Şenol, denetimlerden çok memnun olduklarını belirterek, "Daha güvende olduğumuz hissini uyandırıyor. Hiçbir vatandaşımız 'geç kalıyorum' diye bu tür uygulamalardan kaçmasın. Çünkü bu uygulamalar bizler için, geçen gün içimiz kan ağladı gördünüz.'' diye konuştu.

Bu arada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü de sürücülere gönderdiği mesajda, "Gideceğiniz yere erken ulaşmaya çalışmak, hiç ulaşamama riskini almak demektir. Can güvenliğiniz için yasal hız limitlerini aşmayınız'' ve ''Aşırı hız her bayram onlarca insanı sevdiklerinden ayırıyor. Can güvenliğiniz için yasal hız limitlerini aşmayınız.'' uyarılarını yaptı.
Anahtar Kelimeler:
IstanbulBayramGüvenlik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.