Bayramda hava nasıl olacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kurban Bayramı süresince ülke genelinde yağış beklendiğini, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, pazartesi gününden itibaren yurdumuzun iç ve batı bölgelerinde (Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz) 3 ila 6 derece azalacağının tahmin edildiğini söyledi.

Bayramda hava nasıl olacak
İşte Kurban Bayramı için hava durumu tahminleri...

Arife günü Marmara, Ege ve Batı Akdeniz bölgelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı diğer bölgelerimizin parçalı ve az bulutlu geçeceğinin tahmin edildiğini vurgulayan Bakan Eroğlu, "Yağışların Kıyı Ege, Batı Akdeniz kıyıları ile Çanakkale, Edirne çevreleri ve Isparta'nın güneyi ile Burdur'un doğusunda kuvvetli olması bekleniyor" dedi.

BAYRAMDA HAVA DURUMU
Bayramın 1. günü Marmara, Kıyı Ege ile Batı Karadeniz kıyılarında sağanak yağışlar görüleceği, diğer bölgelerimizin parçalı ve az bulutlu geçeceğinin tahmin edildiğinin altını çizen Bakan Eroğlu, "Bayramın 2. günü Marmara'nın güneydoğusu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları ile Edirne ve Çanakkale çevrelerinde sağanak yağışlar görüleceği, diğer bölgelerimizin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor" diye konuştu.

Bakan Eroğlu, Bayramın 3 ve 4. günleri, Marmara'nın doğusu İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ardahan ve Kars çevrelerinde yerel sağanak yağışlar meydana gelebileceğini ifade etti.

KUTLAMA MESAJI

Hava tahminlerini değerlendiren Bakan Eroğlu vatandaşların Kurban Bayramını da kutladığını belirterek "Bu vesileyle bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en samimi duygularımla tebrik eder, bütün insanlığa mutluluk getirmesi temennisi ile selam ve sevgilerimi sunarım" dedi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.