Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) Başkanı Nilüfer Bulut ve beraberindeki heyeti kabul etti. Heyette Hülya Avşar'da yer alıyordu.TİKAD Üyesi sanatçı Hülya Avşar kamplarda bugüne kadar yapılan çalışmaların çok başarılı olduğunu gördüklerini vurgulayarak, eğitim ve sağlık açısından tespit edilen bazı eksiklikleri de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın desteklediği kampanya kapsamında gidermeyi amaçladıklarını söyledi.

Erdoğan’a “tamamen sivil anlamda ne kadar yardımcı olabiliriz” diye sorduklarını belirten Avşar, “Bu işin başında olan AFAD Başkanı da bize ulaşıp sivil olarak yapabileceğimiz ne varsa onu iletecekler. O doğrultuda biz orayı daha da yaşanır hale getireceğiz. Ben de her şeyi birebir yerine ulaşması için elimden geleni yapacağım Hülya Avşar olarak” dedi.

BENİM EVİM DAHA ŞAŞALI
Sanatçı Hülya Avşar, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na ilişkin de “Hiç tahmin ettiğimiz kadar ihtişamlı değil, ben çok ihtişamlı görmedim. Abartıldığı kadar yok” dedi. Saray’a girdikten sonra “Zaman geçtikçe bugün yapılan tartışmaların ne kadar gereksiz olduğunu anlayabileceğiz” diye düşündüğünü belirten Avşar, “Gezdik, gezdirdiler. Düşünüyorsunuz Putin geliyor, Papa geliyor, böyle bir yerde ağırlamış olmak çok keyifli olsa gerek. Olması gereken bir bina olmuş. Yakına gelip görmek lazım ki abartıldığı kadar olmadığına karar verdim” diye konuştu.

Avşar, bir gazetecinin, bu görüşlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile paylaşıp paylaşmadığını sorması üzerine de “Neredeyse benim evim daha şaşalı diyecektim. O kadar diyemedim tabi” dedi. Avşar’ın bu sözleri gülüşmelere neden oldu.

İŞTE HÜLYA’NIN DAHA ŞAALI DEDİĞİ EVİ
Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu’ndan boşandıktan sonra Tarabya’da bulunan Nurol sitesinde oturmaya başladı.