Beratcan'ın Babası: 'Bilincim...'

İstanbul Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra hunharca öldürülmüş halde bulunan Beratcan'ın babası önce bir televizyon kanalında "Eşimin arkasındayım" dedi, cinayetle bağının olamayacağını söyledi.

Beratcan'ın Babası: 'Bilincim...'
Acılı baba katil zanlısının zaman zaman kendisini de aradığını, eşinden ayrılması için tehdit ettiğini söyledi. Karakütük daha sonra ise yeni bir açıklama yaptı, "Akşam bilincim yerinde değildi. Bazı şeyleri sabah öğrendim. TV programında söylediklerimi bilinç dışı söyledim" diye konuştu.

İstanbul'da kaybolan ve cesedi Tuzla'da bulunan Beratcan'ın katil zanlısı olarak Ersin Kaşıkçı tutuklanmıştı.

Beratcan'ın babası Ergün Karakütük bugün Müge Anlı'da konuştu, eşinin suçsuzluğunun ortaya çıktığını söyledi.

İDDİALARA İNANMIYORUM

Baba Karakütük canlı yayında şunları söyledi:"Güvenlik ekibimize, polisimize çok teşekkür ederim. Suçlu yakalandı. Kim suçlu, kim suçsuz ortaya çıktı. Çok büyük bir acı yaşıyorum. Millet çok yalan yanlış şeyler söylüyor eşim hakkımda. Elim ayağım titriyor.

Herkes eşimi suçlamaya çalışıyor ama suçlu suçsuz kim ortaya çıktı" Baba Karakütük, katil zanlısının iddialarına inanmadığını da söyledi, "Eşim çocuğunu boğacak kadar cani bir insan değil. Çocuğundan bir dakika, bir saniye ayrı yatan birisi değildi" diye konuştu.

Karakütük, eşinin kendisine söylediği sözleri de şöyle anlattı: “Eşimle karakolda görüştüm. "Suçsuz olduğum ortaya çıktı. Ben 70 milyonun önünde dahi konuşacağım bunu" dedi. Dost hayatı yaşamış falan dediler. Millet ağzına geleni söyledi. Ben eşimin sonuna kadar arkasındayım. Yapmayacağına da eminim. Bu kadar da güveniyorum.

ZANLI BENİ ARAYIP TEHDİT EDİYORDU

Ben zanlıyı fazla tanımıyorum. Samimiyetim yok; bir iki kere görmüşlüğüm var. Telefonla beni arıyordu, sürekli tehdit ediyordu. Beni dahi tehdit ediyordu. 'Eşiniz sizi kandırıyor' deyip akla hayale gelmeyen şeyler söylüyordu.

Takıntı yapmıştı. "Eşiniz sizi aldatıyor. Bunu kanıtlayacağım" diyordu. Sürekli ankesörlü telefondan arıyordu. Eşimle konuştuğumda ise yalanlıyordu, 'Bizi ayrımaya çalışıyor' diyordu. Eşimin benden boşanmak gibi bir talebi hiç olmadı.

Karakütük, katil zanlısının tehdit edip kendisinden eşinden ayrılmasını istediğini de aktardı. Acılı baba yasak aşk iddialarına inanmadığını belirtti, evliliğine bir şans daha verebileceğini söyledi.

BİLİNCİM YERİMDE DEĞİLDİ DEDİ

Karakütük, daha sonra ise yeni bir açıklama yaptı. Acılı baba, "Eşimin arkasındayım" açıklaması için "Akşam bilincim yerinde değildi. Bazı şeyleri sabah öğrendim. TV programında söylediklerimi bilinç dışı söyledim" dedi.

TELEFONLARINDAN ŞÜPHELENDİM

Bir basın mensubunun "Eşinizin azmettirici olduğuna inanıyor musunuz?" sorusuna Ergün Karakütük, "Ona adalet karar verecek. Benim içimdeki his şöyle. Bundan sonra eşim ne kapıma yanaşsın. Herkes yoluna gitsin. Benim arkadaşlarım var yüzüne bakıp sohbet edeceklerim var.

Kimseyi kapımda istemiyorum. Çocuklarım en ufak bir şey söylemedi bana bu ilişkiyle ilgili. Ben şüphelendim daha öncesinde. Telefonlardan şüphelendim. Benden telefonlarını saklıyordu. Beni hatta mahkemeye şikayet etti.

Çocuklarıma şiddet uyguladığım iddiasıyla" dedi.


Anahtar Kelimeler:
CinayetBabaBeratcan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.