Boğaziçi Köprüsü'nde Bombalı Araç Şüphesi

Boğaziçi Köprüsünde Anadolu'dan Avrupa'ya geçişler, şüpheli bir araç nedeniyle durduruldu.

Boğaziçi Köprüsü'nde Bombalı Araç Şüphesi
Boğaz Avrupa yakası çıkışında park edilen şüpheli araç polisi alarma geçirdi. Köprüde Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişler durduruldu. Olay yerine polis ekipleri ve bomba imha uzmanları sevk edildi.

Bomba imha uzmanlarının yaptığı inceleme sonucu aracın kapısı fünye ile patladı.

ŞÜPHELİ ARAÇ ÇEKİCİYLE KALDIRILDI

Boğaz Köprüsü'nde yaşanan şüpheli araç paniği sona erdi. Araç, çekiciyle olay yerinden kaldırılırken, köprü trafiğe açıldı.

Araçta bomba izine rastlanmazken, benzininin bitmesi nedeniyle köprü çıkışında kaldığı belirtildi.

Bomba imha uzmanlarının yaptığı inceleme sonucu aracın kapısı fünye ile patladı. Yapılan incelemede bomba izine rastlanmadı. Tekirdağ plakalı aracın benzinin bitmesi nedeniyle sürücüsü tarafından terk edildiği öğrenildi. Olayın ardından Boğaz Köprüsü de trafiğe açıldı.

ARAÇ 45 DAKİKA İNCELENDİ

Araçtaki incelemeler yaklaşık 45 dakika sürdü. Köprü saat 16.15 sıralarında kontrollü olarak trafiğe açıldı. Olağanüstü hareketliliğe neden olan aracın yakıtının bittiği bu nedenle sahibi tarafından emniyet şeridine bırakıldığı tespit edildi.

2001 model aracın K.A isimli kişinin üzerine kayıtlı olduğu öğrenildi. Otomobilin sürücüsünün flaşörlerini yaktıktan sonra bir başka otomobile binip uzaklaştığı öğrenildi. Polis otomobilin sahibini arıyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.