PKK’lılar güvenlik güçleriyle sürdürdüğü çatışmalar sırasında akıl almaz insanlık dışı yöntemlere başvuruyor. Daha önce bomba tuzağı olarak Kur'an-ı Kerim'i ve buzdolabını kullanan terör örgütü PKK'nın hainleri şimdi de öğrencilerin kullandığı sırt çantasına bile bomba düzeneği hazırlayıp yerleştirdi.

VATANDAŞ KORKU İÇİNDE


Silopi'deki operasyonların ardından güvenlik güçleri, arama ve tarama faaliyetlerini sürdürüyor. Sokağa çıkma yasağından sonra evlerine dönmeye başlayan vatandaşlar güvenlik güçlerine evlerinde buldukları silah ve patlayıcıların ihbarlarını veriyor.

OKUL ÇANTASINDA TUZAK

İhbarları değerlendiren ekipler teröristlerin çocuklarının okul çantalarında bile patlayıcı madde bulduklarını tespit etti. Teröristlerin tabut olarak kullandıkları sandıklar içinden silah ve patlayıcı düzenekleri çıktı. Güvenlik güçleri düzenledikleri operasyonlarda çok sayıda silah, roketatar, gaz maskesi ve mühimmat da ele geçirdi. Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların sürdüğü Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerce bir evde bebek beşiğine tuzaklanmış el yapımı bomba, güvenlik güçlerince imha edildi.

Bebek beşiğine de bomba

Teröristlerce kullanılan bir eve giren güvenlik güçleri, bebek beşiğine tuzaklanmış el yapımı patlayıcıyı son anda fark etti. Sivil vatandaşların yaşamını hiçe sayan teröristlerin, beşiğe koyup bir iple kapı koluna bağladıkları el yapımı patlayıcı, güvenlik güçlerince patlatıldı.