Bu fotoğraf yürekleri yaktı

Sultanbeyli'de şehit olan Emniyet Müdürü Beyazıt Çeken'in cenazesi Konya'da uçaktan indirilirken 3 yaşındaki oğlu da oradaydı.

Bu fotoğraf yürekleri yaktı
 İstanbul Sultanbeyli’de Fatih Polis Merkezi’ne bomba yüklü araçla yapılan intihar saldırısının ardından, olay yerinde inceleme yapan polis ekiplerine teröristlerce ateş açılmıştı. Çıkan çatışmada şube müdürü Beyazıt Çeken şehit olmuştu.

3 YAŞINDAKİ OĞLU DA GELDİ
Şehit olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü Beyazıt Çeken’in cenazesi İstanbul’da düzenlenen törenin ardından Türk Yıldızları’na ait kargo uçağıyla Konya’ya getirildi. Şehit Çeken'in 3 yaşındaki oğlu Cevdet de bir daha hiç sarılamayacağı babasıyla aynı uçakla Konya'ya geldi, bir yakınının kucağında uçaktan indirildi.  

Şehit polis müdürü Beyazıt Çeken’in ay yıldızlı bayrağa sarılı naaşını Konya Havaalanı’nda Vali Muammer Erol, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Ak Parti Milletvekilleri, akrabaları ile silah arkadaşları karşıladı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.