HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş "Benim Kâbe'm bir tanedir. Mekke'dedir. Buna rağmen ısrarla yalan söylemeye devam ediyorlar. Benim Kabe'm Taksim değil. Taksim değil ama ben biliyorum ki siz yönünüzü paraya çevirerek, mala mülke taparak hayatınızı yozlaştırmışsınız. Sizin artık kıbleniz haşa, para desteleri olmuş. Para desteleri. Dolar destelerine, Euro destelerine tapıyorsunuz" dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş partisinin Batman mitinginde konuştu. Taksim ve Kabe tartışmalarına değinen Demirtaş, "Bir kez de gel gözümün içine bakarak "Sen Taksim'e Kâbe'mizdir" de. Yüzüme bakarak bu yalanı söyle. Cesaretin varsa, meydanlarda atıp tutmak yerine canlı yayında tartışalım. İnançları farklı farklı olanlar vardır. Herkes Müslüman değil olmak zorunda da değil. Ben bir Müslümanım elhamdülillah. Benim Kâbe'm bir tanedir. Mekke'dedir. Buna rağmen ısrarla yalan söylemeye devam ediyorlar. Benim Kabe'm Taksim değil.

Taksim değil ama ben biliyorum ki siz yönünüzü paraya çevirerek, mala mülke taparak hayatınızı yozlaştırmışsınız. Sizin artık kıbleniz haşa, para desteleri olmuş. Para desteleri. Dolar destelerine, Euro destelerine tapıyorsunuz" diye konuştu.