Bursa'da Bomba Yüklü Araç Alarmı! Polisi Harekete Geçirdi

Bursa’da bomba yüklü araç ihbarı üzerine şehrin giriş ve çıkışlarında kurulan arama noktasından kaçan bir araç polisi harekete geçirdi.

Bursa'da Bomba Yüklü Araç Alarmı! Polisi Harekete Geçirdi
Yol üzerinde önlem alan polis ekiplerinin de dur ihtarına uymayan araç yaklaşık 15 kilometre kovalandıktan sonra polisler tarafından yol araç trafiğine kapatılarak durduruldu. Araçta yapılan aramada herhangi patlayıcı maddeye rastlanmadı.

Merkez bursa Osmangazi ilçesi Santral Garaj Kavşağı’nda uygulama yapan polis ekiplerinin kontrol noktasına girmeden hız yaparak kaçan içinde altı kişinin bulunduğu 54 DP 555 plakalı otomobil ara sokaklara girerek izini kaybettirmek istedi.

Vatandaşların aracın bomba yüklü olduğu yönündeki ihbarları üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sokak aralarında ve ana caddelerde önlem alan polis ekipleri Ankara yolu üzerinde otomobili durdurmak istediler. Dur ihtarına uymayan araç hızla İnegöl yönüne seyir halinde iken Gürsu Kavşağı’nda polis aracını yol üzerine park eden ekipler trafiği yavaşlatarak aracı sıkıştırdılar.

HEYECANLI ANLAR YAŞANDI

Vatandaşlar kavşak üzerinde ve yol kenarlarında uzun kuyruklar oluşturarak polislerin çalışmalarını izlerken polis ekipleri araca yaklaştığı esnada otomobilde bulunan bir kişi kapıyı açarak köprüden aşağıya atlayarak kaçmaya başladı.

Yaşanan kovalamacanın ardından kaçan R.Ç. yakalandı. Araçta bulunan altı kişi polis merkezine götürülürken otomobilin bagajında bulunan çantalar incelenirken her hangi patlayıcı maddeye rastlanmadı.

ARANDIKLARI İÇİN POLİSTEN KAÇMIŞLAR


İnegöl İlçesi’nde oturdukları öğrenilen ve çeşitli suçlardan sabıkaları bulunan altı kişinin biri olan R.Ç.’nin cezaevinden bir süre önce izinli olarak çıktığı ve geri dönmediği için arandığından dolayı kaçmak istedikleri ortaya çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.