Bursa Saldırısında Flaş Gelişme

Bursa'da, geçen çarşamba günü Ulucami'nin batı kapısında düzenlenen ve 23 kişinin yaralandığı canlı bomba eylemi ile ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.

Bursa Saldırısında Flaş Gelişme
Şanlıurfa'dan geldiği belirlenen 'canlı bomba'nın üzerinden kimlikleri çıkan Sultan Y. Afyonkarahisar'da, Emine K. ise İstanbul'da gözaltına alındı.

Polis, olayın kilit ismi Emine K.'nin, Sultan Y.'nin kimliğini kopyalamanın yanı sıra İstanbul'da hazırlanan bomba düzeneğini çanta içerisinde Bursa'ya getirdiğini belirledi. Polis yetkilileri, 'canlı bomba' ile Emine K. ve Sultan Y.'nin yüz ve fizik olarak birbirlerine çok benzemesinin dikkat çekici olduğunu, canlı bombayı taşıyan sürücüye Emine K.'nın fotoğrafını gösterdiklerinde "Evet canlı bomba bu" dediğini ifade etti.

4 KİŞİNİN TEDAVİLERİ SÜRÜYOR

Bursa'da geçen çarşamba günü saat 17.26'da Ulu Cami'nin batı kapısı yakınında canlı bombanın kendini patlatması sonucu 25 yaşındaki kadın terörist parçalanarak ölmüş, 23 kişi ise hafif yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan bu kişilerden 15'i ayakta tedavi edilmiş, 8'i tedavi altına alınmıştı. Hastanede tedavi edilen bu kişilerden de 4'ü bu sabah taburcu edildi. Tedavileri süren 4 kişinin ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.
Kaynak : http://www.bursatown.com/
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.