Canan Karatay yaşadığı taciz olayını anlattı

Özgecan Aslan'ın başına gelenlerin ardından Türkiye ayaklanırken Prof. Dr. Canan Karatay da katıldığı bir televizyon programında başından geçen taciz olayını anlattı.

Canan Karatay yaşadığı taciz olayını anlattı
Ünlü diyetisyen Canan Karatay, Show TV’de katıldığı Her Şey Dahil programında Özgecan Aslan cinayetine isyan etti. Sinirlendiği gözlenen Karatay’ı program sunucuları Alişan ve Çağla Şikel sakinleştirmeye çalıştı.Karatay canlı yayında, yıllar önce kendi başından geçen taciz olayını da anlattı.

"NE GÜZEL POPON VAR DEDİ"
"Beni de taciz ettiler. Başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum. 77 yıllarında, ya bir belge alacağım ya da vereceğim. Çekçekle çöp toplayan insanlar vardır hani. Ben 55 yaşındayım bana laf attı. Ay afedersiniz dedi, bana çimdik attı.

"Ne güzel poponuz var" dedi. Ben çok sinirlendim suratına vurdum çantayla. Çantadakiler yere döküldü toplamaya başladım. O gün yüzük takmamıştım bana ne diyor bakın "Ay daha evli bile değilsin neden itiraz ediyorsun." Türkiye'deki zihniyet bu. Böyle insanlar var."
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.