Cumhurbaşkanı Erdoğan Otobüsten Hitap Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya EXPO 2016 Fuar Alanındaki çalışmaları incelemek üzere Antalya'ya geldi. Erdoğan, Antalya Hava limanından ayrılırken, Cumhurbaşkanlığına ait otobüsten vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Otobüsten Hitap Etti
Erdoğan, bu yıl Antalya'da "EXPO 2016 Botanik Fuarı"nın açılacağını belirterek, "23 Nisan bizim için bu yıl bir başka olacak. Dolayısıyla bugün bu hazırlıkları yerinde incelemek üzere Antalya'dayız. Çalışmaları yerinde görecek, ona göre atmamız gereken adımları daha da süratlendirerek atacağız" dedi.

EXPO 2016 çalışmalarını yerinde görmek için Antalya'ya geldiğine dikkati çeken Erdoğan, Antalya'nın 2015 yılının son günlerinde G-20 Zirvesi'ne ev sahipliğini yaptığını anımsattı. Erdoğan, G-20 Zirvesiyle Türkiye ve Antalya'nın çok büyük bir sınav verdiğini ve dünyanın takdirini kazandığına dikkati çekerek, "Başarılı bir zirve oldu, ev sahipliğinize çok teşekkür ediyorum, takdir ediyorum, tebrik ediyorum. İnşallah şimdi de Botanik Fuarı ile kalıcı bir fuara Antalya ev sahipliği yapacak. Bu kalıcı fuarın adımlarını atıyoruz, hazırlıklar devam ediyor" ifadesini kullandı.

Bu arada, Erdoğan'a, Antalya Havalimanı'na gelişinde Antalyasporlu futbolcu Samuel Etoo takımının formasını hediye etti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.