Davutoğlu'ndan operasyon açıklaması

Başbakan Davutoğlu, PKK'ya yönelik 452 hedefin yerle bir edildiğini ve kimsenin bilmediğini sandıkları hedeflerin de vurulduğunu açıkladı

Davutoğlu'ndan operasyon açıklaması
 Başbakan Davutoğlu katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Davutoğlu, terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonlar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, 30 yılın en etkin operasyonlarının yapıldığı belirterek "Şehirlerin etrafındaki tüm yerleri temizleyeceğiz. 23 Temmuz günü talimat verdim.'Artık gün gelmiştir.' Bunların iyi niyeti yok. Tek hedefleri Türkiye'yi kardeş kavgasına götürmek. 'Hazırlıklar tamam mı?' diye sordum, Hepsi ne yapacağını biliyordu. ve üçlü operasyonlar başladı. O gece saat 23'te PKK'nın Kuzey Irak'taki bilinmediği sandıkları kampları da vuruldu.

452 hedef yerle bir edildi. Telsiz konuşmaları var 'hepimizi biliyorlarmış' diye. Karayılan'ın telsiz konuşmasına da yansıdı; Bildiğimizi bilmedikleri yerleri kampları da vurduk. O günden bugüne de kararlarımızda hiçbir sapma olmadı. Hangi istihbarat örgütlerinin kuzey Irak'ta kiminle ne yaptığını biliyoruz, hedeflerini, ne konuştuklarını biliyoruz." dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.