Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bugün TV'ye konuk oldu ve Nazlı Ilıcak, Hayko Bağdat'ın sorularını yanıtladı. Dumanlı'ya sorulan sorulardan biri de 'Tayyip Erdoğan'ı karşınızda görseniz ne derdiniz? sorusuydu. Dumanlı o soruya bakın nasıl cevap verdi.

"Bu kadar olmaz derdim. Ayıp olmuyor mu? Diyelim ki birisi size yanlış yaptı, 'hiç kimse başkasının suçundan dolayı cezalandırılamaz" derdim.

Diyelim ki bütün tezleriniz doğru. Çorum'un Edirne'nin bir köşesinde esnafın suçu Azerbaycan'daki çocuğun suçu nedir? Birine kızıp da başkasından intikam almak nedir? Uzun zaman dostluğumuz oldu sevgimiz saygımız oldu. Neden bu kadar rahat konuşuyorsun dediler. Ben her zaman gazeteci kimliğimle bunlar yanlış oluyor dedim. Sizi seven ahirete de inanan bir insan olarak doğruyu konuşmak zorundayım.

Şu üç günlük dünyada bu kadar insana topyekün hakaret doğru değil. Tam kazanma kuşağındayken bir u dönüşü yapmaya Türkiye'yi başka yere savurmaya gerek yoktur diyorum. Senin bunları söylemeye hakkın yok diyebilir.