Erdoğan müjdeyi verdi, ayakta alkışlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3. Havalimanı Merkez Şantiyesi'nde işçilerle bir araya geldiği iftar yemeğinde konuştu.

Erdoğan müjdeyi verdi, ayakta alkışlandı
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. Havalimanı Merkez Şantiyesi'nde işçilerle bir araya geldiği iftar programında yaptığı konuşmada, "Bizim birliğe, beraberliğe çok ihtiyacımız var. Bizi bölmek isteyenlere, ayırmak isteyenlere karşı bu birliğe, beraberliğe çok ihtiyacımız var" dedi.
Millet kavramının, her türlü etnik kimliği barındırdığına işaret eden Erdoğan, şöyle konuştu:

"Tek millet olacağız, tek bayrak olacağız. Tek vatan, tek devlet... Böyle yürüyeceğiz. Millet kavramı, içinde her türlü etnik kimliği barındıran bir kavramdır. Bunu farklı yerlere çekmenin hiçbir anlamı yok. Onun için de şu anda bizim kalkıp da burada vatandaşlık bilincini bir kenara koymamızın anlamı yok. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı bilinci, bu çok önemli. Bundan niye güceniyoruz, niye utanıyoruz? Bizim ikinci bir bayrağımız olamaz."

İŞÇİLERE BAYRAM MÜJDESİ

3. Havalimanı müteşebbislerine, çalışanları sevindirmeleri ricasında bulunduğunu belirten Erdoğan, şunları kaydetti:
"Bu dev yatırımın müteşebbislerine bir ricada bulundum. Dedim ki, 'Bu bayram tüm bu şantiyede çalışanları bir sevindirin.' Sağ olsunlar, 'Ne derseniz biz de onu yapalım' dediler ve ast-üst hiçbir ayrım yapmaksızın buradaki her bir kardeşimize 2 bin 500'er lira bu bayramda birer hediye verecekler."
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.