Fuat Avni Yakalandı! İşte Gerçek Kimliği...

Twitter'ın en çok konuşulan adlardan biri olan Fuat Avni, dün gece yarısı saat 03:00'te yapılan operasyonla yakalandı.

Fuat Avni Yakalandı! İşte Gerçek Kimliği...
Türkiye'nin en merak edilen ve sosyal medya hesabında "Fuat Avni" ismini kullanan köstebeğin kimin olduğu belli oldu.

BAŞBAKANLIK'IN VERİ TOPLAMA MERKEZİ'NDE İSTİHBARAT ŞEFİ

Fuat Avni, Başbakanlık ek binasında çalışan ve Bilişim grubunun en önemli koltuğunda oturan, Veri Toplama Merkezinin İstihbarat Şefi Akif Mustafa Koçyiğit olduğu kesin olarak belirlendi ve hemen sorguya alındı.

KRİPTO PARALELCİ OLDUKLARI NETLEŞTİ

Sabaha karşı yapılan sorgulama sonucunda kripto paralelci oldukları netleşti. Bu mühendislerin İstihbarat Daire Başkanlığı’ndaki tüm arşiv, veri deposu, digital akışı anlık olarak cemaatin Türkiye Bilgi İşlem sorumlusu Akif Mustafa Koçyiğit’e (Fuat Avni) ulaştırdıklarının kesin olarak tespit edildiği vurgulandı.

MUSTAFA KOÇYİĞİT'İN UZMAN OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Akif Mustafa Koçyiğit’in ayrıca Başbakanlık Sektörel izleme biriminde uzman olduğu da öğrenildi. Yine sorgu sırasında TİB başkanlığında da durumun aynı olduğu ve verilerin üst makamların haberi olmadan Akif Mustafa Koçyiğit’e (Fuat Avni) geldiği, verilerin oradan yurt dışına aktarıldığı da tespiti yapıldı.

(İşte Fuat Avni olarak bilinen Mustafa Koçyiğit)

9 BİLGİSAYAR MÜHENDİSİYLE TOPLADIĞI BİLGİLERİ YURT DIŞINA GÖNDERMİŞ

Fuat Avni’nin(Akif Mustafa Koçyiğit), 9 bilgisayar mühendisiyle birlikte topladığı tüm verileri yurt dışı gönderdiği ve ardından ülke dışından sosyal medya(Twitter) yoluyla servis yapıldığı ortaya çıktı.

İSTİHBARAT DAİRE BAŞKANLARI DA GÖZALTINA ALINDI

Fuat Avni’nin Başbakanlık ek binasında çalışan ve istihbaratın başında olan bir şahıs (Veri toplama merkezi şefi) Akif Mustafa Koçyiğit olması bu sabah devlet içinde adeta şok etkisi yarattı. Bu olayla birlikte İstihbarat daire başkanlarının da gözaltına alındığı öğrenildi.

Ensonhaber
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.