Görevlendirme ne zaman?

Ankara'nın bugünlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni hükümet kurma görevini ne zaman vereceği sorusuna kilitlenmiş durumda. Hükümet kurma sürecine ilişkin konuşan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Cumhurbaşkanı bu hafta hükümet kurma görevini verecek" dedi.

Görevlendirme ne zaman?
Cumhurbaşkanı'nın hükümeti kurma görevini vermek için TBMM Başkanlık Divanı'nın oluşmasını beklediği konuşulurken, Anadolu Ajansı Başkanlık Divanı'nın Perşembe günü oluşmasının beklendiğini yazdı.

Meclis Danışma Kurulu saat 15.30'da Meclis Başkanı İsmet Yılmaz başkanlığında toplanacak. Toplantıda, Başkanlık Divanı üye sayısı ve görev dağılımı belirlenecek. AA'nın haberine göre mecliste yasama ve idari işlerin düzenlenmesinde önemli işlevi olan Başkanlık Divanı'nın belirlenmesi için ilk adım bugün atılacak ancak Divan Perşembe günü oluşacak. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.