Hâkim Rüşvet Alırken, Suçüstü Yapıldı!

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, 4. Asliye Ceza hakimi Mehmet Sami Haznedar’ın rüşvet aldığını belirterek yazılı açıklama yaptı.

Hâkim Rüşvet Alırken, Suçüstü Yapıldı!
İstanbul'da rüşvet alan hakim suçüstü yakalandı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekili Mehmet Demir tarafından yapılan açıklamada 4. Asliye Ceza hakimi Mehmet Sami Haznedar’ın rüşvet aldığı sırada suç üstü yakalandığı dile getirildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:"14/07/2016 tarihinde bir müştekinin, Bakırköy 4. Asliye Ceza Mahkemesi Hakiminin kendisinden 2000 USD karşılığı 5800 TL rüşvet istediğini ve şikayetçi olduğunu bildirmesi üzerine, Cumhuriyet Başsavcılığınca seri numaraları alınan 5800 TL’nin müştekiye verildiği ve bu paranın Mehmet Sami Haznedar isimli hakime verilmesi sırasında suç üstü ağır cezalık eylem nedeniyle şüphelinin ve paraların yakalandığı, bilahare Sulh Ceza Hakimliğine tutuklama talebiyle sevk edildiği ve yurtdışı çıkış yasağı konmak suretiyle serbest bırakıldığı,soruşturmanın halen devam ettiği hususu kamuoyuna duyurulur.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.